Erbaa'da park halindeki otobüste yangın: araç kullanılamaz hale geldi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi'nde park halindeki otobüs çıkan yangında kullanılamaz hale geldi; itfaiye müdahale etti, yaralanma yok.

Yayın Tarihi: 15.01.2026 16:44
Güncelleme Tarihi: 15.01.2026 16:59

Erbaa'da park halindeki otobüste yangın: araç kullanılamaz hale geldi

Erbaa'da park halindeki otobüste yangın: araç kullanılamaz hale geldi

Olayın seyri ve müdahale

Tokat’ın Erbaa ilçesi Küçük Sanayi Sitesi içinde park halinde bulunan bir otobüs, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 14.45 sıralarında Yusuf Turgut Caddesi üzerinde meydana geldi. Kaporta işlemleri için bir boyacının önüne park edilen otobüsün ön kısmından henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı ve kısa sürede alevler büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine gelen Erbaa Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Müdahale sonucunda yangın söndürülürken, otobüsün kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma ve tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇERİSİNDE PARK HALİNDE BULUNAN BİR OTOBÜS, ÇIKAN...

TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇERİSİNDE PARK HALİNDE BULUNAN BİR OTOBÜS, ÇIKAN YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

TOKAT’IN ERBAA İLÇESİNDE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇERİSİNDE PARK HALİNDE BULUNAN BİR OTOBÜS, ÇIKAN...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.