Enez'de denize giren kişi boğularak hayatını kaybetti

Enez sahilinde denize giren Çağlar Orakçı (33), su üzerinde hareketsiz bulunup Enez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 28.06.2026 13:07
Güncelleme Tarihi: 28.06.2026 13:07

Enez'de denize giren kişi boğularak hayatını kaybetti

Enez'de denize giren kişi boğularak hayatını kaybetti

Olayın detayları

Alınan bilgiye göre, Enez sahilinde serinlemek için denize giren Çağlar Orakçı (33), bir süre sonra su üzerinde hareketsiz bulundu.

Orakçı'yı kıyıya çıkaran vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Orakçı ambulansla Enez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Çağlar Orakçı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ÇAĞLAR ORAKÇI

ÇAĞLAR ORAKÇI

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.