Emine Erdoğan, Lübnan başbakanı Nevvaf Selam'ın eşi Sahar Selam ile İstanbul'da görüştü

Emine Erdoğan, Lübnan Başbakanı Nevvaf Selam'ın eşi Sahar Selam'ı İstanbul'da ağırladı; NSosyal paylaşımında ziyaret için teşekkür etti ve dostluğun sürmesini diledi.

Yayın Tarihi: 10.07.2026 20:12
Güncelleme Tarihi: 10.07.2026 20:12

Emine Erdoğan, Lübnan başbakanı Nevvaf Selam'ın eşi Sahar Selam ile İstanbul'da görüştü

Emine Erdoğan, Lübnan başbakanı Nevvaf Selam'ın eşi Sahar Selam ile İstanbul'da görüştü

görüşme

Emine Erdoğan, Lübnan başbakanı Nevvaf Selam'ın eşi Sahar Selam ile bir araya geldi.

açıklama

Emine Erdoğan, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, "Lübnan Başbakanı’nın değerli eşi Sahar Selam Hanımefendi’yi İstanbul’da ağırlamaktan memnuniyet duydum. Nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, ülkelerimiz arasındaki dostluğun daim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN EŞİ EMİNE ERDOĞAN, LÜBNAN BAŞBAKANI NAWAF SALAM'IN EŞİ SAHAR...

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN EŞİ EMİNE ERDOĞAN, LÜBNAN BAŞBAKANI NAWAF SALAM'IN EŞİ SAHAR SALAM İLE BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.