Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Elektrik, doğalgaz, telefon, su... Başvurana 200 TL nakit destek sağlanıyor

Üzerine fatura düzenlemesi olan müşteriyi yakından ilgilendiren kampanya kapsamında bütün faturalar için geri ödeme yapılacağını belirtildi.

Yayın Tarihi: 29.02.2024 20:35
Güncelleme Tarihi: 29.02.2024 20:35

Elektrik, doğalgaz, telefon, su... Başvurana 200 TL nakit destek sağlanıyor

Elektrik, doğalgaz, telefon, su faturası fark etmeksizin yapılan zamlar sonrasında ödeme konusunda vatandaş zorluklarla karşılaşabiliyor. Üzerine fatura ödemesi bulunan vatandaşa bankalar tarafından bir çok fatura desteği sağlıyor. Sağlanan destekler genellikle otomatik fatura talimatına sunulan ek destekler olarak bilinirken, vatandaş bir ay az fatura imkanı sağlıyor. Banka ise bu kampanyalar ile müşteri portföyünü arttırıyor.

Kuveyt Türk Bankası da yeni müşteri çekebilmek adına yeni bir kampanya başlattı. Üzerine fatura düzenlemesi olan müşteriyi yakından ilgilendiren kampanya kapsamında bütün faturalar için geri ödeme yapılacağını belirtildi. Kuveyt Türk Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında fatura talimatına özel olarak 200 tl geri ödeme yapılacak.

TL

KUVEYT TÜRK FATURA KAMPANYASI BU GECE BİTİYOR

Ocak ayında Yeni Yıl Kampanyası olarak başlatılan kampanya bugün 23.59 itibari ile son bulacak iken kampanyadan faydalanan vatandaş talimat başına 50 TL ödeme almaya hak kazanacak. Yüksek fatura maliyetleri ile mücadele eden vatandaşa pratik bir çözüm olarak sunulan kampanya, otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda nakit ödül kazanmayı hedefliyor. 20 bin kişi ile sınırlı olan kampanyada yüksek faturalara, ödenmesi konusunda bir çözüm sağlayabiliyor.

TL

Bu kapsamda enerji fiyatlarının artması sonrasında zor durumda kalan vatandaşa ₺200'ye Varan fatura nakit yardımı sağlanıyor. Bankanın resmi internet sitesinde kampanya ile alakalı detaylar yer alırken, bu gece yarısına kadar olan süreçte başvuru yapmak isteyen müşterinin işlemlerini tamamlaması gerekiyor