Elazığ'da Kuaför Umut Diri'den Karne Başarısına Ücretsiz Tıraş

Elazığ'da Umut Diri, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri iki gün süren kampanyayla ücretsiz tıraş ederek başarılarını ödüllendirdi ve motive etmeyi amaçladı.

Yayın Tarihi: 17.01.2026 12:48
Güncelleme Tarihi: 17.01.2026 12:49

Elazığ'da Kuaför Umut Diri'den Karne Başarısına Ücretsiz Tıraş

Elazığ'da Kuaför Umut Diri'den Karne Başarısına Ücretsiz Tıraş

Elazığ'da erkek kuaförü Umut Diri, karne günü takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler için iki gün süren bir kampanya düzenleyerek bu öğrencileri ücretsiz tıraşla ödüllendirdi. Uygulama öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Kampanyanın amacı

Umut Diri, amaçlarının çocukları motive etmek olduğunu belirterek şunları söyledi: "Karne günü takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerimizi ücretsiz tıraş ediyoruz. Amacımız çocuklarımızın başarılarını küçük de olsa bir hediyeyle taçlandırmak. Eğitim çok önemli; bu çocuklar bizim geleceğimiz. Yüzlerinde bir tebessüm oluşuyorsa, bizim için en büyük kazanç budur."

Diri ayrıca, "Ben bir erkek kuaförüyüm. Bugün burada olmamızın sebebi aslında çok basit ama çok anlamlı. Karne günü takdir ya da teşekkür belgesi alan öğrencilerimizi ücretsiz tıraş ediyoruz. Amacımız sadece bir tıraş yapmak değil, çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik etmek, emeklerinin fark edildiğini hissettirmek. Küçük bir dokunuşla büyük bir motivasyon oluştuğuna inanıyorum. Eğitim çok kıymetli. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Eğer bir öğrenci bu sayede biraz daha motive oluyorsa, yüzünde bir tebessüm oluşuyorsa, biz zaten kazancımızı almış oluyoruz. İnşallah bu tür güzel davranışlar çoğalır ve herkes imkânı ölçüsünde çocuklarımızın yanında olur. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Öğrenciler ve çalışanların görüşleri

10'uncu sınıf öğrencisi Muhammed Efe Avcıoğlu, kampanyanın teşvik edici olduğunu belirterek, "Dün karnemizi ve belgemizi aldık. Bugün de belgemizi getirerek kampanya kapsamında tıraş olduk. Çok iyi bir kampanya olduğunu düşünüyorum" dedi.

5'inci sınıf öğrencisi Ahmet Miraç Altaş ise, "Umut abinin kampanyasını duyunca koşa koşa geldik. Takdir ve teşekkür alan öğrencileri ücretsiz tıraş ediyormuş. Öğretmenime buradan selam söylüyorum, okulu çok özledim" ifadelerini kullandı.

Kuaför çalışanı Yağızhan Arslan, geçen yıl da benzer bir uygulama yaptıklarını belirterek, "Umut ve Enes abi ile birlikte bu dükkânda çalışıyoruz. Karnelerin verilmesiyle birlikte bu kampanyayı başlattık. Bu iki gün oldukça yoğun geçiyor. Çocukların yüzünü güldürmek bizi mutlu ediyor" dedi.

ELAZIĞ’DA ERKEK KUAFÖRÜ UMUT DİRİ, KARNE GÜNÜ TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERİ ÜCRETSİZ...

ELAZIĞ’DA ERKEK KUAFÖRÜ UMUT DİRİ, KARNE GÜNÜ TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERİ ÜCRETSİZ TIRAŞ EDEREK BAŞARILARINI ÖDÜLLENDİRDİ

ELAZIĞ’DA ERKEK KUAFÖRÜ UMUT DİRİ, KARNE GÜNÜ TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERİ ÜCRETSİZ...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.