Elazığ'da Kar nedeniyle Yolda Mahsur Kalan Araçlar Kurtarıldı
Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonucunda yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldı. Elazığ-Baskil kara yolunun Karabeyli köyü mevkisinde ve Elazığ Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, iki tır yolda kaldı. Ayrıca Sivrice ilçesinin Dereboynu köyü yolunda bir pikap aracının da mahsur olduğu bildirildi.
Durumun ihbar edilmesi üzerine İl Özel İdaresi ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye yönlendirildi. Ekiplerin çalışmaları sayesinde, araçların yolda ilerlemesi sağlandı.
Öte yandan, Karakoçan ilçesinin Yoğunağaç köyündeki evinde rahatsızlanan bir kişi ise 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım talep etti. İl Özel İdaresi ekipleri, kar nedeniyle kapanan köy yolunu açarak sağlık ekiplerinin hastaya ulaşımını sağladı. Bu sayede, acil durumdaki vatandaşın sağlık hizmetine ulaşması güvence altına alındı.