Elazığ'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle, eğitim öğretim faaliyetlerine bir gün ara verildi. Aşırı buzlanma riski sebebiyle önlemler alındı.

Yayın Tarihi: 21.02.2025 00:14
Güncelleme Tarihi: 21.02.2025 00:14

Elazığ'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle, kent merkezi ve ilçelerde yarın eğitim öğretime ara verildi. Valilikten yapılan resmi açıklamada, kar yağışının devam ettiği ifade edilerek, aşırı buzlanma olasılığı nedeniyle vatandaşların ve öğrencilerin mağdur olmaması adına bu önlemin alındığı belirtildi.

Açıklamada, "İlimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okul ve kurumlarda eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir," ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, kamu kurumlarında görev yapan malul, engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı