DOLAR
42,78 -0,16%
EURO
50,34 0,53%
ALTIN
6.169,04 0,02%
BITCOIN
3.755.761,64 0,09%

Elazığ'da 'Dur' İhtarına Uymayan Motosiklet Sürücüsüne 70 Bin 346 Lira Ceza

Elazığ'da 'dur' ihtarına uymayan M.C.K. idaresindeki 23 AFK 363 plakalı motosiklete 10 ayrı maddeden toplam 70 bin 346 lira ceza kesildi; motosiklet bağlandı.

Yayın Tarihi: 25.12.2025 23:59
Güncelleme Tarihi: 26.12.2025 00:07

Elazığ'da 'Dur' İhtarına Uymayan Motosiklet Sürücüsüne 70 Bin 346 Lira Ceza

Elazığ'da 'Dur' İhtarına Uymayan Motosiklet Sürücüsüne 70 Bin 346 Lira Ceza

Olayın Detayları

Elazığ'da akşam saatlerinde Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde, polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü M.C.K. idaresindeki 23 AFK 363 plakalı motosikletle kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü takip etti ve havalimanı kavşağında yakaladı.

Uygulanan İşlem

Yapılan inceleme ve kimlik tespitinin ardından sürücüye 10 ayrı maddeden işlem yapıldı. Toplamda 70 bin 346 lira idari para cezası kesildi ve motosiklet ekipler tarafından bağlandı.

Değerlendirme

Olay, trafik ekiplerinin 'dur' ihtarına uymama ve abartı egzoz gibi ihlallere yönelik denetimlerinin sahada devam ettiğini gösteriyor. Uygulanan yaptırım, benzer ihlallerin önlenmesine yönelik güçlü bir örnek teşkil ediyor ve trafik güvenliği ile kamu düzenine ilişkin denetimlerin önemini vurguluyor.

LAZIĞ’DA POLİS EKİPLERİNİN 'DUR' İHTARINA UYMAYARAK KAÇAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ EKİPLER TARAFINDAN...

LAZIĞ’DA POLİS EKİPLERİNİN 'DUR' İHTARINA UYMAYARAK KAÇAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.