Elazığ'da buğday tarlasında yangın söndürüldü

Elazığ'ın Palu ilçesi Esentepe Mahallesi'nde buğday tarlasında çıkan yangın, itfaiye ve vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yayın Tarihi: 03.07.2026 19:58
Güncelleme Tarihi: 03.07.2026 20:43

Elazığ'da buğday tarlasında yangın söndürüldü

Elazığ'da buğday tarlasında yangın söndürüldü

Elazığ'ın Palu ilçesi Esentepe Mahallesi mevkisinde buğday ekili bir tarlada yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Müdahale ve gelişme

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı. Rüzgarın da etkisiyle alevler yayıldı ve yangına müdahale sürecini zorlaştırdı.

İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar birlikte yürüttükleri çalışmalarla alevleri kontrol altına almak için çaba gösterdi.

Yapılan müdahaleler sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

ELAZIĞ'IN PALU İLÇESİNDE BUĞDAY VE ARPA EKİLİ TARLADA ÇIKAN YANGINA İTFAİYE VE ORMAN EKİPLERİNİN...

ELAZIĞ'IN PALU İLÇESİNDE BUĞDAY VE ARPA EKİLİ TARLADA ÇIKAN YANGINA İTFAİYE VE ORMAN EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ SÜRÜYOR

ELAZIĞ'IN PALU İLÇESİNDE BUĞDAY VE ARPA EKİLİ TARLADA ÇIKAN YANGINA İTFAİYE VE ORMAN EKİPLERİNİN...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.