Eğriçay Köprüsü'nde motosiklet kazası:
Adıyaman'da meydana gelen kazada, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolünü yitiren motosiklet bariyerlere çarptı ve sürücü motosikletten fırlayarak karayolundan alt geçide düştü.
Olayda yaralanan kişinin İbrahim Halil K. (20) olduğu, düşüşün yaklaşık 9 metre yükseklikten gerçekleştiği bildirildi.
kaza anı ve düşüş:
Edinilen bilgilere göre kaza Eğriçay Köprüsü yakınlarında yaşandı. Sürücünün kontrolü yitirmesi sonucu motosiklet bariyerlere çarparken, sürücü aracın üzerinden fırlayarak yol yüzeyinden alt geçide düştü.
müdahale ve soruşturma:
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.
ADIYAMAN’DA, BARİYERLERE ÇARPTIKTAN SONRA MOTOSİKLETTEN FIRLAYARAK KARAYOLUNDAN ALT GEÇİTTE DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI.