Eğitim-Bir-Sen Manisa 1 No’lu Şubesi Yunusemre’de Üç Okulu Ziyaret Etti
Eğitim-Bir-Sen Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Yasav ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre ilçesindeki üç eğitim kurumunu ziyaret ederek idareciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ziyaretin kapsamı
Heyet, Manisa Sosyal Bilimler Lisesi, Borsa İstanbul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesinde okul yönetimleri, öğretmenler ve eğitim çalışanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde okulların mevcut durumu, öğretim süreçleri, yaşanan sorunlar ve olası çözüm önerileri üzerine istişare yürütüldü.
Görüş ve değerlendirmeler
Başkan Yasav, okul idarecileri ve öğretmenlerin taleplerini dinlediğini belirterek, sendika olarak eğitim çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi yönündeki çabalarda sahada olduklarını vurguladı. Yönetim kurulu üyeleriyle yapılan değerlendirmelerde paylaşılan sorunlara yönelik öneriler ele alındı.
Teşekkür ve iletişim
Yasav ve yönetim kurulu üyeleri, misafirperverlikleri ve nazik ev sahiplikleri dolayısıyla okul yönetimlerine teşekkür etti. Ziyaretler, sendika ile okul yönetimleri arasındaki iletişimi güçlendirmeye yönelik bir adım olarak kayda geçti.
EĞİTİM-BİR-SEN MANİSA 1 NO’LU ŞUBE BAŞKANI AHMET YASAV VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, YUNUSEMRE İLÇESİNDE BULUNAN ÜÇ EĞİTİM KURUMUNU ZİYARET EDEREK İDARECİLER VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ.