DOLAR
42,56 0%
EURO
49,6 0%
ALTIN
5.763,84 0%
BITCOIN
3.879.215,36 0%

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi’ne üyelik başarısı nedeniyle teşekkür plaketi

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi, hedeflediği yeni üye sayısına ulaşması ve sendikal çalışmalara katkısı nedeniyle Ali Yalçın tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Yayın Tarihi: 03.11.2025 22:30
Güncelleme Tarihi: 03.11.2025 22:30

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi’ne üyelik başarısı nedeniyle teşekkür plaketi

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi’ne teşekkür plaketi

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi, kısa sürede yeni üye hedefine ulaştığı ve sendikal mücadeleye ciddi katkı sağladığı için Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Toplantı ve katılım

Eğitim-Bir-Sen 20. Türkiye Buluşması, şube yönetimleri, ilçe temsilcileri ve kadın komisyonlarının katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi. Etkinliğe 2 bini aşkın teşkilat yöneticisi katıldı.

Üyelik başarısı ve hedefler

Antalya Şubesi, Türkiye genelinde ekim ayında şubeler arasında en çok üye yapan 5. il olurken, 1 Eylül 2024-15 Mayıs 2025 tarihleri arasında yürütülen 50 bin yeni üye hedefi çalışmasında şube hedefine ulaşarak takdir edildi.

Şube başkanının değerlendirmesi

Memur Sen Antalya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran şu değerlendirmeyi yaptı:

Kazanımlar dönemi bizimle başladı. İşimizin hakkını verdiğimiz için bin 124 kazanıma imza attık. 33 yıllık bir mücadelenin adıyız. Bazıları gibi ‘siyasetin memur kolu’ değiliz. Memurun, emeklinin sesiyiz, soluğuyuz. Gelir adaletsizliğini, kamuda ücret dengesizliğini, alım gücümüzün düştüğünü, kiraların belimizi büktüğünü, emeklinin küstüğünü söylemeye devam edeceğiz. Memur Sen ve Eğitim Bir Sen ailesi hızla büyümeye devam edecek

Değerlendirme

Plaket, şubenin kısa vadeli üye kazanımındaki başarısını ve merkezi yönetimin teşekkürünü yansıtıyor. Bu tür takdirler, yerel teşkilatların motivasyonunu artırarak örgütlenme ve iletişim faaliyetlerinin sürekliliğine katkı sağlama potansiyeli taşıyor.

EĞİTİM BİR SEN ANTALYA ŞUBESİ, KISA SÜREDE YENİ ÜYE HEDEFİNE ULAŞTIĞI VE SENDİKAL MÜCADELEYE CİDDİ...

EĞİTİM BİR SEN ANTALYA ŞUBESİ, KISA SÜREDE YENİ ÜYE HEDEFİNE ULAŞTIĞI VE SENDİKAL MÜCADELEYE CİDDİ BİR DESTEK VERDİĞİ İÇİN MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı