Eğirdir Kemerköprü'de kontrolü kaybeden tır elma bahçesine devrildi, sürücü yaşamını yitirdi

Eğirdir Kemerköprü mevkiinde sabah bir tır kontrolden çıkarak elma bahçesine devrildi; sürücü Canser Atasayar (43) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 02.10.2026 11:22
Güncelleme Tarihi: 02.10.2026 11:27

Eğirdir Kemerköprü'de kontrolü kaybeden tır elma bahçesine devrildi, sürücü yaşamını yitirdi

Eğirdir Kemerköprü'de trafik kazası: bir kişi hayatını kaybetti

Eğirdir ilçesi Kemerköprü mevkiinde bu sabah meydana gelen kazada, kum yüklü tırın kontrolden çıkarak yolun karşı tarafındaki elma bahçesine devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti. Olay, yerel saatle 07.20 sıralarında Konyabucağı Mahallesi mezarlığı önünde gerçekleşti.

Kazanın gelişimi ve ilk müdahale:

Edinilen bilgilere göre, 15 EJ 540 plakalı kum yüklü tır Gelendost istikametinden Eğirdir yönüne doğru seyir halindeyken, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine araç savrularak yolun karşısındaki elma bahçesine devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde tır sürücüsü Canser Atasayar (43)'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Atasayar'ın cansız bedeni, olay yerinde gerçekleştirilen adli işlemlerin ardından Eğirdir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Soruşturma ve yükün rotası:

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yetkililer, olay yerinde delil toplama ve kaza nedenini aydınlatmaya yönelik incelemelerini sürdürüyor. Araçta yüklü kumun, sürücünün Şarkikarağaç ilçesinde yüklendiği ve Antalya'ya götürülmek üzere yola çıkıldığı yönünde bilgi bulunduğu belirtildi.

Kamu güvenliği ve trafik akışının yeniden sağlanması için bölgede çalışma yapan ekipler, kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunu giderme ve bölgeyi güvenli hale getirme çalışmalarını tamamladı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

ISPARTA’NIN EĞİRDİR İLÇESİNDE SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA KUM YÜKLÜ TIR...

ISPARTA’NIN EĞİRDİR İLÇESİNDE SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA KUM YÜKLÜ TIR KONTROLDEN ÇIKARAK YOLUN KARŞI TARAFINDAKİ ELMA BAHÇESİNE DEVRİLDİ. KAZADA 43 YAŞINDAKİ TIR SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.