Eğirdir'de 'Sürdürülebilir Meyve-Bağ Fidancılığı Çalıştayı' gerçekleştirildi

Eğirdir'de iki gün süren çalıştayda fidan üretimi, AR-GE merkezleri, teknik altyapı ve uluslararası işbirlikleri konuşuldu.

Eğirdir'de "Sürdürülebilir Meyve-Bağ Fidancılığı Çalıştayı" düzenlendiIsparta'nın Eğirdir ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü öncülüğünde "Sürdürülebilir Meyve-Bağ Fidancılığı Çalıştayı" iki günlük programla gerçekleştirildi.Çalıştayda ele alınan konularMAREM (Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü) çatısı altında düzenlenen çalıştayda katılımcılar, fidan…
Sonraki Haber