Efeler'de firari hükümlü yakalandı: 30 yıl 9 gün kesinleşmiş cezası bulunan Ş.Ç. teslim edildi

Aydın Efeler'de, 08.05.2026'de Çine Cezaevi'nden firar eden ve 30 yıl 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Ç., uygulama noktasında yakalanıp cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 08.05.2026 20:53
Güncelleme Tarihi: 08.05.2026 20:57

Efeler'de firari hükümlü yakalandı: 30 yıl 9 gün kesinleşmiş cezası bulunan Ş.Ç. teslim edildi

Efeler'de firari hükümlü yakalandı

Uygulama noktasında gerçekleştirilen çalışmada Ş.Ç. gözaltına alındı

08.05.2026 tarihinde Aydın'ın Efeler ilçesinde düzenlenen uygulama denetiminde, polis ekipleri Muğla Bulvarında durdurma ve kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kontroller sonucunda, hakkında Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 30 yıl 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 08.05.2026'de Çine Cezaevi'nden firar eden Ş.Ç. yakalandı.

Yakalama çalışmasını Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ortak yürüttü. Uygulama noktasında gerçekleştirilen denetim sırasında tespit edilen firari şahıs, ekiplerin yaptığı kimlik ve sorgulama işlemleriyle teşhis edildi.

Yakalanan şahıs hakkında gerekli işlemler tamamlandıktan sonra tekrar ceza infaz kurumuna teslim edildi. Olay, uygulama noktalarının suç önleme ve yakalama faaliyetlerindeki rolünü gösterirken, bir firar sahibinin kısa sürede yakalanması olarak kayda geçti.

Öne çıkan bilgiler: Yakalanan: Ş.Ç. | Ceza: 30 yıl 9 gün kesinleşmiş hapis | Firar: 08.05.2026, Çine Cezaevi | Yakalanma yeri: Muğla Bulvarı, Efeler | Görevli birimler: Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü.

FİRARİ HÜKÜMLÜ EFELER’DE YAKALANDI

FİRARİ HÜKÜMLÜ EFELER’DE YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.