Efeler'de devrilen ağaç park halindeki iki araca zarar verdi

Aydın Efeler'de öğle saatlerinde kahvehanenin önündeki yarım asırlık ağaç devrilerek park halindeki iki araca zarar verdi; belediye ekipleri müdahale etti.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 15:50
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 15:51

Efeler'de devrilen ağaç park halindeki iki araca zarar verdi

Efeler'de devrilen ağaç park halindeki iki araca zarar verdi

olay ve müdahale

Olay, Cuma Mahallesi Egemenlik Bulvarı üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehanenin önündeki yaklaşık yarım asırlık ağaç henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi.

Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, yol kenarında park halinde bulunan araçların üzerine düştü. Park halindeki iki araç zarar gördü. Olay sırasında kahvehanede oturan vatandaşlar ve çevredeki kişiler, şans eseri ağacın altında kalmaktan kurtuldu.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen belediye ekipleri, ağacı kaldırmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda devrilen ağaç bulunduğu yerden kaldırıldı.

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE BİR KAHVEHANENİN ÖNÜNDE BULUNAN BİR AĞAÇ BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE...

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE BİR KAHVEHANENİN ÖNÜNDE BULUNAN BİR AĞAÇ BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE DEVRİLİRKEN, PARK HALİNDEKİ İKİ ARAÇ ZARAR GÖRDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.