Edremit Ticaret Odası heyetinden AK Parti Genel Merkezi ziyareti
Edremit Ticaret Odası heyeti, AK Parti Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ile bir araya geldi. Görüşmede Edremit ve bölgenin ekonomik gelişimi ön plana çıktı.
görüşmede ele alınan öncelikler:
Taraflar, Edremit'in ticaret hacminin artırılması, turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve bölgeye yönelik yatırımların teşvik edilmesi konularını değerlendirdi. Ayrıca ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi üzerine karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.
heyetin bileşimi ve teşekkür:
Ziyarette, Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Bayram Kayahan, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Genel Sekreter Recep Akgün yer aldı. Heyet, nazik ev sahipliği ve misafirperverliği dolayısıyla Belgin Uygur'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Görüşme, Edremit'in ekonomik ve sosyal potansiyelinin daha geniş bir çerçevede ele alındığı ve bölgeye yönelik politika ve yatırım gündeminin takip edileceği mesajı ile sonlandı.
EDREMİT TİCARET ODASI HEYETİ, AK PARTİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDEREK AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE BALIKESİR MİLLETVEKİLİ BELGİN UYGUR İLE BİR ARAYA GELDİ.