Edirne Saraçhane Caddesi’nde fesleğen kokusu: Seyyar çiçekçi vatandaşların ilgisini çekti

Edirne'de seyyar çiçekçi Abdullah Deniz'in Saraçlar/Saraçhane Caddesi'ndeki fesleğen ve çiçekleri, yaz hazırlıklarıyla vatandaşların ilgisini çekti.

Yayın Tarihi: 24.05.2026 13:37
Güncelleme Tarihi: 24.05.2026 13:41

Edirne Saraçhane Caddesi’nde fesleğen kokusu: Seyyar çiçekçi vatandaşların ilgisini çekti

Edirne Saraçhane Caddesi’nde fesleğen kokusu: Seyyar çiçekçi vatandaşların ilgisini çekti

Yaz hazırlıkları ve serin geçen hava satışları etkiledi

Edirne merkez Saraçlar Caddesi’nde seyyar tablasıyla rengârenk çiçekler ve mis kokulu fesleğenler satan bir çiçekçi, vatandaşların ilgisini çekti. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla balkonlarını, bahçelerini ve evlerinin önünü süslemek isteyen vatandaşların çiçeklere yönelmesiyle caddeye fesleğen kokusu yayıldı.

Yıllardır farklı şehirlerde çiçek satışı yaparak geçimini sağladığını belirten seyyar satıcı Abdullah Deniz, Edirne’de vatandaşların çiçeklere ilgi gösterdiğini söyledi. Deniz, bu yıl havaların serin gitmesinin satışları bir miktar etkilediğini ifade ederek, "Çok şükür kazancım iyi. Daha önceki senelerde rağbet yüksekti" dedi.

Yoğun kokusuyla dikkat çeken fesleğenler, vatandaşların seyyar tablasının etrafında toplanmasına neden oldu. Satıcı, gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.

EDİRNE MERKEZ SARAÇLAR CADDESİ'NDE SEYYAR TABLASIYLA RENGÂRENK ÇİÇEKLER VE MİS KOKULU FESLEĞENLER...

EDİRNE MERKEZ SARAÇLAR CADDESİ'NDE SEYYAR TABLASIYLA RENGÂRENK ÇİÇEKLER VE MİS KOKULU FESLEĞENLER SATAN BİR ÇİÇEKÇİ, VATANDAŞLARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ.

EDİRNE MERKEZ SARAÇLAR CADDESİ'NDE SEYYAR TABLASIYLA RENGÂRENK ÇİÇEKLER VE MİS KOKULU FESLEĞENLER...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.