Edirne'de sulama kanalında bulunan motosiklet sürücüsünün cenazesi başında gelin-kayınvalide arasında arbede
Olayın ayrıntıları
Edirne merkezden Elçili köyüne gitmek üzere motosikletiyle yola çıkan ve dün akşamdan beri kayıp olarak aranan Öner Tütüniçmez (31) sabah saatlerinde Üyüklütatar köyü yakınlarındaki bir sulama kanalında ölü bulundu.
Cenaze bölgesine ulaşan yakınları arasında Tütüniçmez’in eşi ile annesi arasında, kazaya ilişkin suçlamaların dile getirilmesiyle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve fiziksel arbede yaşandı.
Olay yerindeki jandarma ve itfaiye ekipleri, tarafları güçlükle ayırarak müdahale etti. Sinir krizi geçiren aile üyeleri alandan uzaklaştırıldı ve Tütüniçmez’in cenazesi incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Soruşturma ve değerlendirme
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirirken, cenaze başında yaşanan arbede ve duygusal tepkilerin adli süreçleri ve incelemeleri güçleştirebileceğine dikkat çekildi. İncelemeler devam ediyor.
EDİRNE'DE SULAMA KANALINDA CANSIZ BEDENİ BULUNAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN CENAZESİ BAŞINDA, EŞİ İLE ANNESİ ARASINDA ÇIKAN ARBEDE JANDARMA VE İTFAİYE EKİPLERİNCE GÜÇLÜKLE AYRILDI.