Edirne'de şafak operasyonunda 8 şüpheli yakalandı
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında sabahın ilk ışıklarıyla eş zamanlı bir şafak operasyonu düzenledi.
Operasyonun kapsamı ve yakalananlar
Operasyonda 10 şüpheli hedef alınırken, 116 personelin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmada 8 şüpheli yakalandı; hakkında işlem yürütülen 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Operasyonda firari olan ve 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan C.Y. isimli hükümlü de yakalandı.
Ele geçirilen uyuşturucu ve deliller
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilenler arasında 0,67 gram sentetik kannabinoid, 341,09 gram bonzai, 19,74 gram metamfetamin, 25 adet 7x65 fişek ve 1 adet şarjör yer aldı.
Süreç
Gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Emniyetin açıklaması
Polis ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğü bildirildi.
EDİRNE'DE UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMI VE TİCARETİNE YÖNELİK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA 10 ŞÜPHELİYE YÖNELİK EŞ ZAMANLI ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLENDİ.