Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi C Grubu'na 3-0 galibiyetle başladı

Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında OK Zeleznicar Lajkovac'ı 25-12, 25-16, 25-17 ile 3-0 mağlup etti.

Yayın Tarihi: 26.11.2025 21:29
Güncelleme Tarihi: 26.11.2025 22:23

Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi C Grubu'na 3-0 galibiyetle başladı

Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi C Grubu'na 3-0 galibiyetle başladı

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında yeni evinde Sırbistan ekibi OK Zeleznicar Lajkovac25-12, 25-16 ve 25-17 set skorlarıyla 3-0 mağlup etti. Maç toplam 69 dakika sürdü.

Maç Detayları

Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: Atanas Varbanov (BUL), Stefano Cesare (ITA)

Set skorları: 25-12, 25-16, 25-17

Süre: 69 dakika (18, 25, 26)

Kadro

Eczacıbaşı Dynavit: Yaprak, Jack-Kısal, Elif, Ebrar, Rettke, Stysiak, Simge (L), Dilay, Meliha, Nicoletti

OK Zeleznicar Lajkovac: Racheva, Zivanovic, Kostadinovic, Sakradzija, Filipovic, Kitipova, Pakic (L), Korolija, Jonjev, Stanojevic

Maç Analizi

İlk setin 25-12 ile ve yalnızca 18 dakika sürmesi, Eczacıbaşı Dynavit'in maça hızlı başlayarak üstünlüğü erken kurduğunu gösteriyor. İkinci ve üçüncü setler daha uzun sürdü (sırasıyla 25 ve 26 dakika) ancak takımın set boyunca ritmi ve kontrolü koruması maçı düz bir bitle sonuçlandırdı. Takım kadrosunda yer alan oyuncuların dengeli dağılımı ve servis-karşısı organizasyonunun etkili olduğu söylenebilir; bu da C Grubu'ndaki başlangıca doğrudan olumlu yansıdı.

ECZACIBAŞI DYNAVİT, CEV KADINLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU İLK MAÇINDA YENİ EVİNDE SIRBİSTAN EKİBİ...

ECZACIBAŞI DYNAVİT, CEV KADINLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU İLK MAÇINDA YENİ EVİNDE SIRBİSTAN EKİBİ OK ZELEZNİCAR LAJKOVAC’I 25-12, 25-16 VE 25-17’LİK SKORLARLA 3-0 MAĞLUP ETTİ.

ECZACIBAŞI DYNAVİT, CEV KADINLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU İLK MAÇINDA YENİ EVİNDE SIRBİSTAN EKİBİ...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.