Ebubekir Efendi Daru’l Huffaz’ı yıl sonu programı ile tamamladı

Erzurum’daki Ebubekir Efendi Daru’l Huffaz’ında dönem sonu programı düzenlendi; eğitim faaliyetleri sunuldu, plaket takdimi yapıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Yayın Tarihi: 18.06.2026 09:05
Güncelleme Tarihi: 18.06.2026 09:09

Ebubekir Efendi Daru’l Huffaz’ı yıl sonu programı ile tamamladı

Ebubekir Efendi Daru’l Huffaz’ı yıl sonu programı ile tamamladı

Erzurum’da hafızlık eğitiminin önemli merkezlerinden biri olan Ebubekir Efendi Daru’l Huffaz, bir eğitim dönemini daha başarıyla sonlandırdı. Dönem kapanışı dolayısıyla kurumda bir yıl boyunca yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği bir program düzenlendi.

Programın içeriği ve sunum

Program kapsamında, Erzurum İl Müftü Yardımcısı ve Daru’l Huffaz sorumlusu Dr. Sebahattin Erdoğan tarafından, yıl içinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri, öğrencilerin başarı durumları ve yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bir sunum yapıldı. Sunumda eğitimin yöntemleri ve öğrencilerin genel performansına ilişkin gözlemler paylaşıldı.

Katılımcılar ve takdir

Toplantıya katılan Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Kazdal ve İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Daru’l Huffaz ekibinin yürüttüğü çalışmalar için teşekkür etti. Eğitime katkı ve özverili çalışmaları nedeniyle, Vali Yardımcısı Kazdal tarafından Müftü Yardımcısı Erdoğan’a bir plaket takdim edildi.

Program, kurum personeli ve öğrencilerin katıldığı hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Etkinlik, dönemin değerlendirildiği ve emeği geçenlerin takdir edildiği resmi bir kapanış niteliği taşıdı.

ERZURUM’DA HAFIZLIK EĞİTİMİNİN MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN EBUBEKİR EFENDİ DARU’L HUFFAZ'I BAŞARILI...

ERZURUM’DA HAFIZLIK EĞİTİMİNİN MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN EBUBEKİR EFENDİ DARU’L HUFFAZ'I BAŞARILI BİR EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNİ DAHA GERİDE BIRAKTI. DARU'L HUFFAZ'DA DÖNEM SONU DOLAYISIYLA BİR PROGRAM DÜZENLENDİ.

ERZURUM’DA HAFIZLIK EĞİTİMİNİN MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN EBUBEKİR EFENDİ DARU’L HUFFAZ'I BAŞARILI...

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.