Düziçi'nde şarampole uçan otomobilde genç yaşamını yitirdi

Düziçi'de gece kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu; araçta bulunan 17 yaşındaki Mehmet Gökhan Akdağ kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 03.10.2026 12:19
Güncelleme Tarihi: 03.10.2026 12:25

Düziçi'nde şarampole uçan otomobilde genç yaşamını yitirdi

Kaza ve ilk bulgular

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Bostanlar köyü Göller Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen kazada, 80 AHR 311 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Araç taklalar atarak durdu ve içinde bulunan üç kişi yaralandı.

Kurtarma çalışmaları:

Olay yerine kısa sürede sağlık, jandarma ve Düziçi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla bölge hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların durumu ve müdahale:

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 17 yaşındaki Mehmet Gökhan Akdağ, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının durumu hakkında resmi makamlardan henüz ek bir açıklama yapılmadı.

Kaza yerinde yürütülen ilk çalışmalar, kazanın sürücünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu meydana geldiğini gösteriyor. Olayla ilgili soruşturma jandarma tarafından başlatıldı ve kaza ile ilgili detaylı inceleme sürüyor.

OSMANİYE’DE GECE MEYDANA GELEN KAZADA 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

OSMANİYE’DE GECE MEYDANA GELEN KAZADA 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.