Düzce Valisi Mehmet Makas, İlk Resmi Ziyaretini Şehit Polis Turgut Külünk’ün Ailesine Yaptı

Düzce Valisi Mehmet Makas, göreve başladığı ilk günde 29 Aralık 2025'te şehit polis Turgut Külünk'ün ailesini Yalova Akçakoca'da ziyaret etti ve dualar okudu.

Yayın Tarihi: 20.01.2026 09:34
Güncelleme Tarihi: 20.01.2026 09:34

Düzce Valisi Mehmet Makas, İlk Resmi Ziyaretini Şehit Polis Turgut Külünk’ün Ailesine Yaptı

Düzce Valisi Mehmet Makas, İlk Resmi Ziyaretini Şehit Ailesine Gerçekleştirdi

Düzce Valisi Mehmet Makas, göreve başladığı haftanın ilk gününde ilk ziyaretini yakın zamanda şehit olan polis memurunun ailesine yaptı. Ziyarette Vali Makas'a eşi Elif Makas eşlik etti.

Ziyaretin Ayrıntıları

Vali Makas ve heyeti, 29 Aralık 2025 tarihinde, Yalova'da DEAŞ terör örgütü ile yaşanan çatışmada şehit olan polis memuru Turgut Külünk'ün ailesini ziyaret etti. Ziyaret, resmi görevin başlangıcında yapılan ilk temas olarak kayda geçti.

Ziyaret Akçakoca İlçesi Yalı Mahallesindeki evde gerçekleştirildi. Heyet, şehidin babası Aydın Külünk ve annesi Kevser Külünk ile bir araya gelerek taziyelerini iletti ve dualar okudu.

Vali Makas'ın, göreve başladığı ilk günde gün boyu ziyaretleri kabul ettiği ve ilk ziyareti şehit ailesine ayırdığı bildirildi.

DÜZCE’DE GÖREVİNE BAŞLAYAN VALİ MEHMET MAKAS, İLK ZİYARETİNİ YALOVA’DA, DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE...

DÜZCE’DE GÖREVİNE BAŞLAYAN VALİ MEHMET MAKAS, İLK ZİYARETİNİ YALOVA’DA, DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE YAŞANA ÇALIŞMADA ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU TURGUT KÜLÜNK’ÜN AİLESİNE GERÇEKLEŞTİRDİ.

DÜZCE’DE GÖREVİNE BAŞLAYAN VALİ MEHMET MAKAS, İLK ZİYARETİNİ YALOVA’DA, DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.