Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Tanju Acar başkanlığında Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda oda faaliyetleri, proje değerlendirmeleri ve mali tablolar gündeme alındı.
Toplantı ve gündem açıklamaları
Meclis Başkanı Tanju Acar gündem maddelerini meclis üyelerine aktardıktan sonra ilk gündem maddesi olan oda faaliyetleri için sözü Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık'a verdi. Başkan Bıyık, yürütülen çalışmaları ve saha temaslarını meclis üyeleriyle paylaştı.
Oda faaliyetleri ve iş birlikleri
Erdoğan Bıyık toplantıda, oda tarafından ağırlanan Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İhracat Akademisi talebine destek sözü alındığını belirtti. Bu desteğin ilde özel bir hizmetin hayata geçirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası ziyaretleri ve diğer temasların gerçekleştirildiği kaydedildi.
Bıyık, üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan protokol çerçevesinde düzenlenen toplantıya oda adına Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal'ın katılım sağladığını ifade etti. Bu toplantı, Düzce Üniversitesi ile TOBB ve YÖK arasında imzalanan protokol kapsamında yürütülen çalışmaları içeriyordu.
Toplantıda ayrıca DOSKİM projesinin izleme ve değerlendirme toplantısının Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında Düzce 1. OSB toplantı salonunda gerçekleştirildiği vurgulandı.
Kapanış
Olağan meclis toplantısı, aylık mizanlar ve mali tablolar hakkında yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.
DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI (DTSO) OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MECLİS BAŞKANI TANJU ACAR’IN BAŞKANLIĞINDA ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜ UFUK BAYSAN MECLİS TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI.