Düzce İl Genel Meclisi'nde Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi

Düzce İl Genel Meclisi toplantısında, 5302 sayılı Kanun gereğince 2025 hesap ve işlemleri için Denetim Komisyonu üyeleri seçildi; Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Yayın Tarihi: 07.01.2026 12:13
Güncelleme Tarihi: 07.01.2026 12:13

Düzce İl Genel Meclisi'nde Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi

Düzce İl Genel Meclisi'nde Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Genel Meclisi toplantısı, Meclis Başkanı Fazlı Koç başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından katip üye Şükrü Sert tarafından bir önceki karar özetlerini içeren tutanak okundu.

Denetim Komisyonu seçimi

Gündemde, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 17'nci maddesi ve İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 21'inci maddesi gereğince, İl Özel İdaresinin 2025 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetlenmesi amacıyla Denetim Komisyonu seçimi yer aldı. Yapılan oylama sonucunda Şükrü Sert, Oğuzhan Küçük, Ömer Yıldırım, Ümit Tekel ve İsmail Akalın denetim komisyonu üyeliğine seçildi.

Komisyon raporları

İhtisas komisyonlarından gelen raporlar kapsamında, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu Komisyon Başkanı Hasan Aktürk tarafından meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

DÜZCE İL GENEL MECLİSİ (İGM) DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI.

DÜZCE İL GENEL MECLİSİ (İGM) DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI.

DÜZCE İL GENEL MECLİSİ (İGM) DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.