Düzce'de Palmiye Ağacına Ateş Açan Vandal Kamerada

Düzce'de bir kişi, palmiye ağacını ateşe vererek kayıplara karıştı. Güvenlik güçleri, şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 06.09.2024 19:30
Güncelleme Tarihi: 06.09.2024 19:30

Düzce'de Palmiye Ağacına Ateş Açan Vandal Kamerada

Düzce'de Vandalizm Olayı

Düzce'de, bir kişinin kaldırımda yürürken palmiye ağacını ateşe vermesi güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın görüntüleri, şehrin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Görüntülerde Neler Var?

Olay, Mehmet Akif Caddesi'nde gerçekleşti. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin, cebinden çıkardığı çakmakla palmiye ağacını ateşe vererek hızla uzaklaştığı anlar kaydedildi. Görüntülerde, alevlerin kısa sürede tüm ağacı sardığı ve çevredeki esnafın su kapları ve hortumlarla yangını söndürmeye çalıştığı anlar da yer aldı.

Belediye Açıklama Yaptı

Düzce Belediyesi, sosyal medya mesajında bu olayı kınadı ve "Bu neyin öfkesi? İnsanlıktan nasibini almayan vandallara tarif edilecek bir söz bulamadık" ifadesine yer verdi.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Olayın ardından Düzce Emniyeti, palmiye ağacını ateşe veren şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalar başlattı. Vatandaşların, bu tür vandallıklara karşı duyarlı olmaları ve yetkililere bildirmeleri önemle vurgulandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı