Düzce'de Köprüde Zincirleme Kaza: Otomobil Kamyona ve Otomobile Çarpıp Takla Attı, 2 Yaralı

Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü'nde bir otomobil önce kamyona, sonra otomobile çarparak takla attı; 2 kişi yaralandı, yaralılar Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 12.06.2026 01:36
Güncelleme Tarihi: 12.06.2026 01:45

Düzce'de Köprüde Zincirleme Kaza: Otomobil Kamyona ve Otomobile Çarpıp Takla Attı, 2 Yaralı

Düzce'de Köprüde Zincirleme Kaza: Otomobil Kamyona ve Otomobile Çarpıp Takla Attı, 2 Yaralı

Kaza, Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Olayda bir otomobil önce bir kamyona, ardından başka bir otomobile çarparak takla attı.

Kaza Detayları

Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyon ile çarpıştı. Ardından aynı otomobil, 81 FP 234 plakalı Toyota marka araca çarparak takla attı.

Kazada, kimlikleri henüz açıklanmayan 2 kişi yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve İnceleme

Yaralılara sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, her iki yaralı Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yetkililer tarafından yürütülen soruşturma, kazanın oluş sırası ve varsa etkenlerin belirlenmesine odaklanıyor.

DÜZCE KUZEY ÇEVRE YOLU MUNCURLU KÖYÜ KÖPRÜSÜ ÜZERİNDE MEYDANA GELEN KAZADA, BİR ARAÇ ÖNCE KAMYONA...

DÜZCE KUZEY ÇEVRE YOLU MUNCURLU KÖYÜ KÖPRÜSÜ ÜZERİNDE MEYDANA GELEN KAZADA, BİR ARAÇ ÖNCE KAMYONA ARDINDAN İSE BİR OTOMOBİLE ÇARPARAK TAKLA ATTI. KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.

DÜZCE KUZEY ÇEVRE YOLU MUNCURLU KÖYÜ KÖPRÜSÜ ÜZERİNDE MEYDANA GELEN KAZADA, BİR ARAÇ ÖNCE KAMYONA...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.