Düzce'de Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etap inşaatında kalıp kayması: 1 işçi yaralandı

Düzce'de Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etap inşaatında beton dökümü sırasında kalıp kaydı; yaklaşık 8 metrelik çökme oldu, 1 işçi hafif şekilde yaralandı.

Yayın Tarihi: 06.05.2026 13:39
Güncelleme Tarihi: 06.05.2026 13:49

Düzce'de Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etap inşaatında kalıp kayması: 1 işçi yaralandı

Düzce'de Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etap inşaatında kalıp kayması: 1 işçi yaralandı

Düzce Merkez Cedidiye Meydanı'nda beton dökümü sırasında çökme

Düzce Merkez Cedidiye Meydanı'nda yürütülen Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etabı inşaatında, beton dökümü sırasında kalıp kayması meydana geldi. Alanda yaklaşık 8 metrelik bir bölümde çökme yaşanırken, 1 işçi hafif şekilde yaralandı.

Olayla ilgili Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. etabı inşaatında, B Blok zemin kat döşeme betonu dökümü esnasında kalıp kayması meydana gelmiş, bunun sonucunda yaklaşık 8 metrelik bir bölümde kalıp çökmesi oluşmuştur. Yaşanan olayda bir çalışanımız hafif şekilde yaralanmış olup, gerekli tıbbi müdahale yapılmış ve tedbir amaçlı gözetim altına alınmıştır. Sağlık durumu iyidir. Olayın nedenlerine ilişkin inceleme ve değerlendirme süreci kurumumuz tarafından titizlikle sürdürülmektedir. Gerekli tüm teknik ve idari tedbirler alınmakta olup, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına süreç yakından takip edilmektedir" denildi.

Yerel yetkililer olayın nedenlerine ilişkin inceleme ve değerlendirme çalışmalarını sürdürürken, yaralanan çalışanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

DÜZCE'DE CEDİDİYE KENT ESTETİĞİ PROJESİNİN 2. ETAP İNŞAATI SIRASINDA BETON DÖKÜLÜRKEN KALIP...

DÜZCE'DE CEDİDİYE KENT ESTETİĞİ PROJESİNİN 2. ETAP İNŞAATI SIRASINDA BETON DÖKÜLÜRKEN KALIP KAYMASI MEYDANA GELDİ.

DÜZCE'DE CEDİDİYE KENT ESTETİĞİ PROJESİNİN 2. ETAP İNŞAATI SIRASINDA BETON DÖKÜLÜRKEN KALIP...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.