Düzce'de 2026 Okul Sporları Gençler Futbol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Düzce'de düzenlenen 2026 Okul Sporları gençler futbol grup müsabakaları, final maçlarıyla tamamlandı; toplam 16 takım Türkiye Finalleri için yarıştı.

Yayın Tarihi: 03.04.2026 09:49
Güncelleme Tarihi: 03.04.2026 09:49

Düzce'de 2026 Okul Sporları Gençler Futbol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Düzce'de 2026 Okul Sporları Gençler Futbol Grup Müsabakaları Sona Erdi

2026 Okul Sporları gençler futbol grup müsabakaları, oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Turnuva ayrıntıları

Şıralık Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen heyecan dolu müsabakalarda, 8 farklı şehirden gelen toplam 16 takım Türkiye Finalleri’ne yükselebilmek için kıyasıya mücadele etti. Üç gün süren turnuva boyunca genç sporcuların sergilediği performans ve centilmence rekabet sporseverlerden büyük alkış aldı.

Dereceler

Genç Erkekler: Sakarya Spor Lisesi birinci olurken, İstanbul Seyit Ateş Spor Lisesi ikinci ve İstanbul Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü sırada yer aldı.

Genç Kızlar: İstanbul Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi birincilik kupasını kaldırdı; İstanbul Şeyh Edebali Anadolu Lisesi ikinci, Kocaeli Çolakoğlu Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

DÜZCE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 2025-2026 OKUL SPORLARI GENÇLER...

DÜZCE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 2025-2026 OKUL SPORLARI GENÇLER FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI, OYNANAN FİNAL MAÇLARININ ARDINDAN SONA ERDİ.

DÜZCE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 2025-2026 OKUL SPORLARI GENÇLER...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.