Düzce'de 11-17 Mayıs uygulaması: 56 aranan kişi yakalandı, 28 tutuklandı
DÜZCE(İHA) – Düzce'de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla yürütülen denetimler 24 saat aralıksız şekilde sürüyor.
Uygulamanın kapsamı ve sonuçları
Ekipler tarafından 11-17 Mayıs 2026 tarihleri arasında yapılan uygulamada 21 bin şahıs tek tek sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda araması bulunan 56 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 28'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Aramalarda ise 7 adet tabanca, 3 av tüfeği, 164 mermi ve 1 adet kesici ve delici alet ele geçirildi.
Denetimlerin, suçların önlenmesi ve yerel güvenliğin sağlanmasına katkı amacıyla planlı ve sürekli olarak yürütüldüğü belirtildi.
DÜZCE'DE POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN SUÇLARIN AZALTILMASI, ÖNLENMESİ VE SUÇLULARIN YAKALANMASI İÇİN YAPILAN DENETİMLERDE ARAMASI BULUNAN 56 ŞAHIS GÖZALTINA ALINIRKEN, 28 KİŞİ TUTUKLANDI.