Düzce'de 1-7 Haziran asayiş uygulamaları sonuçlandı
Düzce Valiliği tarafından açıklanan 1-7 Haziran tarihleri arasındaki asayiş uygulama sonuçlarına göre, emniyet ve jandarma ekipleri il genelinde denetim ve kontrollerini sürdürdü.
Uygulama kapsamı ve yakalamalar
Suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 20 bin 511 kişi sorgulandı. Yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 66 kişi yakalanırken, 37 kişi tutuklandı.
Ele geçirilen silah ve mühimmat
Asayiş uygulamaları kapsamında ayrıca 3 tabanca, 3 av tüfeği, 4 şarjör ve 142 adet mermi ele geçirildi.
Valilik açıklaması
Düzce Valiliği, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamaların aralıksız devam edeceğini bildirdi.
Bu veriler, ilde yürütülen denetim faaliyetlerinin sürdürüldüğünü ve güvenlik birimlerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik etkin çalışmalar yaptığını göstermektedir.
DÜZCE’DE EMNİYET VE JANDARMA EKİPLERİNCE 1-7 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ASAYİŞ UYGULAMALARINDA 20 BİN 511 KİŞİ SORGULANIRKEN, ARANAN 66 KİŞİ YAKALANDI.