Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert tepki: "Tehditlerine cevap vermeyeceğiz!"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hatayspor maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kongrede yaptığı açıklamalara sert bir dille cevap verdi. Koç'un tehditkar ve provokatif sözlerine karşı gereken cevabın verildiğini belirten Özbek, Galatasaray'ın seviyesinin böylesi tarzlara inmeyeceğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 03.04.2024 00:49
Güncelleme Tarihi: 03.04.2024 00:50

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert tepki: "Tehditlerine cevap vermeyeceğiz!"

Galatasaray, Hatayspor'u 1-0 mağlup ettikten sonra Başkan Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kongre konuşması hakkında sert ifadeler kullandı.

galatasaray

Ali Koç'un Sözlerine Sert Yanıtlar

Dursun Özbek, Ali Koç'un Erden Timur'a yönelik sözleri hakkında şu ifadeleri kullandı: "Şampiyonluk yarışında başka gündemler konuşuluyor. Galatasaraylıları memnun etmeyen bir gidişat var. Rakibimizin başkanı, genel kurulunda bize hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı. Neresinden başlayacağımı bilemiyorum. O kadar büyük bir kalabalığın önünde Galatasaray Başkan Vekilimi tehdit etti. Bu bir tehditti ve kesinlikle kabul edilemezdi. Gereken cevabı aldı ve yerine oturdu."

Özbek, Ali Koç'un kongredeki diğer açıklamalarına da sert tepki gösterdi: "Kendisine sesleniyorum. Konuştuğun kelimeleri bir daha dinle. Bu tarz tehditler ve konuşma tarzına bizden aynı seviyede bir cevap gelmeyecek. 60 milyon taraftarı provoke etmekle istenmeyen olaylara sebep mi olmak istiyorsun? Bu durumdan birisi vazife çıkarsa benim başkan vekilime bir şey yapsa... Ayıptır yani! Şimdi baktığınız zaman kendisi eğitimli, yurt dışında eğitim görmüş, çok önemli bir ailenin ferdi. Yahu yakışıyor mu! Akşam konuşmasını bir daha dinlesin. Sakin, akıl süzgecinden geçirsin ve yorumunu kendi kendisine yapsın. Hiç bu manada bizi zorlamasın. Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaraylılar onun seviyesine inmeyecek!"