Dur ihtarına uymayan motosikletliye 434 bin 965 lira ceza

Elazığ'da dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsüne 8 maddeden toplam 434 bin 965 lira ceza kesildi; motosiklet 150 trafikten men edildi.

Yayın Tarihi: 04.07.2026 13:31
Güncelleme Tarihi: 04.07.2026 13:31

Dur ihtarına uymayan motosikletliye 434 bin 965 lira ceza

Dur ihtarına uymayan motosikletliye 434 bin 965 lira ceza

Olay detayları

Elazığ'da dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsüne 434 bin 965 lira ceza kesildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekipler, Kırklar Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde plakası bulunmayan şüpheli bir motosikleti takibe aldı.

Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden şüpheli şahıs ile ekipler arasında sokak aralarında kovalamaca yaşandı.

Kovalamacanın ardından yakalanan sürücüye, dur ihtarına uymamak, ehliyetsiz motosiklet kullanmak, sigortasız trafiğe çıkmak başta olmak üzere 8 maddeden toplam 434 bin 965 lira para cezası uygulandı.

Ayrıca motosikletin 150 trafikten men edildiği bildirildi.

ELAZIĞ’DA DUR İHTARINA UYMAYAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE 434 BİN 965 LİRA CEZA KESİLDİ

ELAZIĞ’DA DUR İHTARINA UYMAYAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE 434 BİN 965 LİRA CEZA KESİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.