Düğündeki silah oyunu cezaevinde son buldu

Afyonkarahisar'da düğünde havaya ateş açan S.Y. sivil ekiplerce yakalandı; üstünde 1 ruhsatsız tabanca ve 6 boş kovan ele geçirildi, tutuklandı.

Yayın Tarihi: 04.09.2026 10:09
Güncelleme Tarihi: 04.09.2026 10:09

Düğündeki silah oyunu cezaevinde son buldu

Düğündeki silah oyunu cezaevinde son buldu

Afyonkarahisar'da bir düğün töreninde havaya ateş açtığı belirlenen S.Y., sivil polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

olayın detayları:

Sivil ekiplerin takibiyle gerçekleştirilen çalışmada, şüphelinin üzerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ve 6 boş kovan ele geçirildi. Gözaltına alınan S.Y. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

hukuki süreç:

Sevk edildiği mahkemece ’6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet ve Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak suçlarından tutuklanan S.Y., kararı sonrasında cezaevine gönderildi.

AFYONKARAHİSAR'DA KATILDIĞI BİR DÜĞÜN TÖRENİNDE HAVAYI ATEŞ AÇAN ŞAHIS POLİS TARAFINDAN...

AFYONKARAHİSAR'DA KATILDIĞI BİR DÜĞÜN TÖRENİNDE HAVAYI ATEŞ AÇAN ŞAHIS POLİS TARAFINDAN YAKALANIRKEN, ŞAHIS SEVK EDİLDİĞİ MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.