Dörtyol'da Üst Aramasında Silah ve Bıçak Bulunan Şahıs Tutuklandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde A.E.K.'nın üst aramasında tabanca, şarjör, 8 fişek ve bıçak ele geçirildi; şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 06.04.2026 13:21
Güncelleme Tarihi: 06.04.2026 13:21

Dörtyol'da Üst Aramasında Silah ve Bıçak Bulunan Şahıs Tutuklandı

Dörtyol'da Üst Aramasında Silah ve Bıçak Bulunan Şahıs Tutuklandı

Numune Evler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kontrolde 1 tabanca, 1 şarjör, 8 fişek ve 1 bıçak ele geçirildi

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte asayişin sağlanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesinde durumundan şüphelenilen A.E.K. isimli şahsı durdurdu.

Yapılan üst aramasında 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 8 adet fişek ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde asayişin korunmasına yönelik denetim ve kontrollerin devam edeceğini bildirdi.

HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİLERİNCE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA DÖRTYOL İLÇESİ NUMUNE EVLER...

HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİLERİNCE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA DÖRTYOL İLÇESİ NUMUNE EVLER MAHALLESİ’NDE DURUMUNDAN ŞÜPHELENİLEREK DURDURULAN A.E.K.’NIN YAPILAN ÜST ARAMASINDA 1 ADET TABANCA, 1 ADET ŞARJÖR, 8 ADET FİŞEK VE 1 ADET BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.