Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Doğurduğu 4 çocuğu da babasını bilmediği için hastanede bırakıp kaçtı!

Fuhuşla geçimini sağlayan kadının 4 yılda 4 kez doğum yaptığı, tüm bebekleri de hastanede bırakıp kaçtığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 08.02.2024 12:30
Güncelleme Tarihi: 08.02.2024 12:30

Doğurduğu 4 çocuğu da babasını bilmediği için hastanede bırakıp kaçtı!

Denizli’de fuhuş yapan Gülşen K. isimli şahıs, son 4 yılda toplam 4 kez çocuk sahibi olduğu belirlendi. Babalarını bilmediğini öne sürerek doğum yaptıktan sonra çocukları hastaneye bırakan 34 yaşındaki kadın hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede 4 yılda 4 çocuk doğurup hepsini hastaneye bırakıp kaçan kadın için 2 yıl hapis cezası istendi. 

Hastane şikayet etti! 

Öğrenilen bilgilere göre Gülşen K. 19 Ağustos 2023 tarihinde Denizli Devlet Hastanesi’nde sezaryen doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrasında bebeği hastaneden almayan ve iletişim bilgisi de bırakmayan anne, kaçtı! Bunun üzerine Denizli Devlet Hastanesi şikayette bulunurken, Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. 

3 kez dilekçe verdiği ortaya çıktı! 

İnceleme sonrası hazırlanan raporda, Gülşen K. isimli şahsın bebekleri evlilik dışı para karşılığı girdiği ilişkiler sonucu doğurduğunu ve babalarını bilmediğini söylediği öğrenildi. 2020-2023 yıllarında 3 kez doğum yaptığını ve bebeklere bakmak istemediği için kurum bakımına alınması adına dilekçe verdiği de öğrenilen bilgiler arasında yer aldı. Ayrıca, kuruma Gülşen K. tarafından verilen dilekçelerde adres ve telefon da yazmadığından bebeklerin kimliklerinin çıkarılamadığını belirtildi. 

denizli devlet hastanesi

Geçimini fuhuş yaparak sağladığını kaydeden Gülşen K. birçok kişiyle ilişkiye girdiği için çocukların babasını bilmediğini kaydetti. Ayrıca olayda suç kastının olmadığını da ekledi. 4 yılda 4 kez doğum yapan kadın, tüm çocukları dilekçe ile kurumların almasını sağladığını aktardı. 

Gülşen K’nin dünyaya getirdiği son erkek bebeği hastanede terk etmesi üzerine hazırlanan iddianamede iletişim numarası olmadığı için çocuğun kimliğinin çıkarılamadığı vurgulandı. Solunum sıkıntısı nedeniyle ameliyat olması gereken bebek ise kimliği olmadığı için başka bir hastaneye sevk edilemedi. Bebeğin tedavisini alamaması da yine iddianamede yer aldı. 

2 yıl hapsi istendi 

Savcılık, anne Gülşen K’ye, kendini savunmayacak ya da idare edemeyecek durumdaki bebeği gözetim yükümlülüğü olmasına rağmen terk etmesi nedeniyle 2 yıl hapis cezası istedi. İddianame bugün Denizli 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi. Öte yandan anne Gülşen K.’nin tüm bebeklerini aynı hastanede dünyaya getirip terk ettiği de öğrenildi.