Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Doğalgaz yükünüzü hafifletin! Mayıs ayına kadar 3 taksitle ödenecek

Faturalar özellikle de kış mevsim şartlarında ve zamların etkisi ile artışa devam ederken, sağlanan desteklerin yanı sıra bankaların başlattıkları kampanyalar da yardımcı olabiliyor. Bankaların sunduğu kampanyalar arasında Kuveyt Türk tarafından başlatılan doğalgaz kampanyası dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 23.02.2024 15:15
Güncelleme Tarihi: 23.02.2024 15:15

Doğalgaz yükünüzü hafifletin! Mayıs ayına kadar 3 taksitle ödenecek

Kış aylarında artan doğalgaz faturaları vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Faturalar özellikle de kış mevsim şartlarında ve zamların etkisi ile artışa devam ederken, sağlanan desteklerin yanı sıra bankaların başlattıkları kampanyalar da yardımcı olabiliyor. Bankaların sunduğu kampanyalar arasında Kuveyt Türk tarafından başlatılan doğalgaz kampanyası dikkat çekiyor. Bankanın kendi kartı olan Sağlam Kart ile doğalgaz faturası ödeyen bireye özel "Doğalgazın En Güzeli 3 Taksitle Ödeneni" kampanyası sunulurken, yeni müşteri olan bireyin kampanyaya dahil olacağı detaylarda yer alıyor.

KUVEYT TÜRK DOĞALGAZ FATURA DESTEĞİ

Banka tarafından başlatılan kampanyada hedef, artan doğalgaz faturalarını hafifletmekdir. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar devam eden kampanyada Sağlam Kart, Sağlam Genç Kart, Elite kredi kartı ve Kuveyt Türk bireysel kredi kartı kullanıcıları doğalgaz faturalarını 3 eşit taksit halinde ödeyebilme imkanına sahip olabilmektedir. Gelen faturayı 3 taksitle ödeme kampanyasına dahil olunması için bazı şartlar bulunmaktadır.

TL

Kampanyanın detaylarında minimum tutar 100 TL olarak açıklanırken maksimum taksitlendirme işlemi 7500 TL ile sınırlandırılmıştır. Kampanyada taksit sayısı maksimum 3 olarak açıklanmıştır. Kuveyt Türk doğalgaz kampanyasına katılmak ücretsizdir.

Kampanyaya dahil olunması sonrasında iptal edilesiye kadar aylık olarak yapılacak olan tüm doğalgaz ödemelerine 3 taksit imkanı sağlanacaktır. Kredi kartları ile doğalgaz faturalarını ödemek için Kuveyt Türk internet şubesi, mobil bankacılık, İGDAŞ vezneleri ve İGDAŞ internet sitesi ödeme kanalları kullanılabilmektedir. Kampanyadan faydalanabilmek için internet şubesi ya da mobil uygulama üzerinden kampanyalar menüsü ile dahil olunabilme imkanı sağlanmaktadır. Kampanya katılımınızın onay alması durumunda tüm doğalgaz ödemeleriniz 3 eşit taksit halinde sağlanabilecektir