Diyarbakır Yenişehir'de parmağı metal paraya sıkışan çocuk itfaiye tarafından kurtarıldı

Diyarbakır Yenişehir'de oyun oynayan çocuğun parmağı metal paraya sıkıştı; 112 ihbarı üzerine itfaiye ekipleri çift taraflı kesimle kurtardı, çocuğun sağlık durumu iyi.

Yayın Tarihi: 23.01.2026 13:12
Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 13:12

Diyarbakır Yenişehir'de parmağı metal paraya sıkışan çocuk itfaiye tarafından kurtarıldı

Diyarbakır Yenişehir'de parmağı metal paraya sıkışan çocuk itfaiye tarafından kurtarıldı

Olay ve müdahale

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde oyun oynayan bir çocuğun parmağı metal bir paraya sıkıştı. Olay, bölgeden yapılan ihbarın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri, titiz bir çalışma yürüttü. Ekipler, metal parçayı çift taraflı keserek çocuğun parmağını güvenli şekilde çıkardı.

Müdahale sonrası yapılan kontrollerde, çocuğun sağlık durumu iyi olarak aktarıldı.

Değerlendirme

Olay, acil çağrı hatları ve itfaiye birimlerinin koordineli müdahalesinin küçük yaralanmaların daha ciddi sonuçlara dönüşmesini önlemedeki önemini gösterdi.

DİYARBAKIR'IN YENİŞEHİR İLÇESİNDE İLÇESİNDE METAL PARAYA PARMAĞI SIKIŞAN ÇOCUK, İTFAİYE...

DİYARBAKIR'IN YENİŞEHİR İLÇESİNDE İLÇESİNDE METAL PARAYA PARMAĞI SIKIŞAN ÇOCUK, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE ÇIKARTILDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.