DOLAR
42,79 -0,21%
EURO
50,23 -0,11%
ALTIN
5.949,57 0,15%
BITCOIN
3.645.909,37 -0,47%

Diyarbakır'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

Diyarbakır'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

Yayın Tarihi: 18.03.2025 21:17
Güncelleme Tarihi: 18.03.2025 21:36

Diyarbakır'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

Diyarbakır'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü dolayısıyla özel bir iftar programı düzenlendi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, bir otelde gerçekleştirilen programa katılarak şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar yaptı. Programda konuşan Zorluoğlu, vatan, bayrak, din ve kutsal değerlerin korunması amacıyla canlarını veren şehitlerin ailelerinin ve gazilerin çok değerli olduğunu vurguladı.

Vali Zorluoğlu, "Devletimiz, tüm imkanlarıyla siz değerli şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olmaya azami gayret göstermektedir. Diyarbakır Valiliği olarak, tüm kurumlarımızla birlikte her fırsatta şehit annelerimizle, babalarımızla, şehit eşleriyle, çocuklarıyla ve gazilerimizle bir araya gelmeye, sorunlarınızı paylaşmaya çaba gösteriyoruz," dedi.

İftar sofrasında bir araya gelmenin kendileri için önemli bir anlam taşıdığını belirten Zorluoğlu, Malazgirt'ten Çanakkale'ye kadar uzanan kahramanlıkların altını çizerek, “Kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de yüksek cesaretleri için şükranlarımı sunuyorum,” şeklinde konuştu. Ayrıca, yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutlayarak iyi dileklerde bulundu.

İftar programı, okunan dualarla sona erdi. Programa, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, kaymakamlar, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı.

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü...

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü...

Diyarbakır'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı