Diyarbakır'da pikap yoldan çıkarak takla attı: 7 yaralı

Ergani'de sürücünün kontrolünü kaybettiği 44 EC 343 plakalı pikap takla attı; 1'i çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı ve hastanelere sevk edildi.

Yayın Tarihi: 25.06.2026 13:10
Güncelleme Tarihi: 25.06.2026 13:16

Diyarbakır'da pikap yoldan çıkarak takla attı: 7 yaralı

Diyarbakır'da pikap yoldan çıkarak takla attı: 7 yaralı

Kaza, kurtarma ve tedavi süreci

Ergani istikametinden Diyarbakır yönüne seyir halinde olan 44 EC 343 plakalı pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Dereboyu Mahallesi Çakmaklı mevkiinde yoldan çıkarak takla attı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan bir kadın ile bir çocuk, Ergani itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kurtarıldı.

Kazada toplam 1'i çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Ergani ve Diyarbakır'daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı; jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yapıyor.

DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ PİKAP YOLDAN ÇIKIP...

DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ PİKAP YOLDAN ÇIKIP TAKLA ATTI. KAZADA 1’İ ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI.

DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ PİKAP YOLDAN ÇIKIP...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.