Diyarbakır'da okullar 31 Aralık Çarşamba günü tatil edildi
Diyarbakır Valiliği, meteorolojik verilere dayandırılan değerlendirme sonucunda 31 Aralık Çarşamba günü kent genelinde etkili olması beklenen kar yağışı ve olası buzlanma nedeniyle eğitim faaliyetlerinin durdurulduğunu bildirdi.
Valiliğin açıklaması
Meteorolojik verilere göre 31 Aralık Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren ilimiz genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışlarının etkili olması, hava sıcaklıklarında belirgin düşüşle birlikte kuvvetli buzlanma ve don olaylarının yaşanması beklenmektedir.
Oluşabilecek olumsuzluklar ve yaşanabilecek aksamalar dikkate alınarak, 31 Aralık Çarşamba günü il genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumları ile kreş ve gündüz bakımevlerinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.
Aynı tarihte engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.
DİYARBAKIR’DA KAR YAĞIŞI NEDENİ İLE OKULAR YARIN DA TATİL EDİLDİ.