DOLAR
38,26 -0,05%
EURO
43,99 0,45%
ALTIN
4.246,68 -0,97%
BITCOIN
3.381.832,46 -1,34%

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Sert Tepki

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Özgür Özel'in eleştirilerine yanıt vererek, kendi kişisel hırslarını siyasete alet eden zihniyeti reddettiklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 06.04.2025 20:37
Güncelleme Tarihi: 06.04.2025 20:37

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Sert Tepki

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'yi hedef alan her türlü güç ve vesayet odağına karşı kararlılıkla mücadele ettiklerini ifade etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelik eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt veren Fidan, bu tür söylemlerin kişisel hırslarla harmanlanmış komplo teorileri olduğunu vurguladı.

Fidan, Özel'in CHP'nin 21. Olağanüstü Kurultayı'nda yaptığı açıklamaların ardından yaptığı paylaşımda, "Artık haddini bil. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletimizden aldığı destekle senelerdir Türkiye'ye hizmet etmiş, her türlü vesayete karşı savaşmıştır" diyerek sert bir yanıt verdi.

Bakan Fidan, Türk milletinin dışında kimseden emir ve icazet almadıklarını belirtti. Türkiye'yi hedef alan her türlü güçle mücadele ettiklerini ekleyen Fidan, "Yıllarca millet iradesine karşı darbelerin gölgesinde siyaset izleyen bir geleneği temsil eden Özgür Özel'dir" şeklinde konuştu.

Özel'in dış güçlerden destek dilendiğini ve yolsuzluk iddialarıyla ilgili kendisini kahraman gibi gösterme çabalarını eleştiren Fidan, "Kendi kişisel hırslarını, komplo teorileriyle harmanlayıp siyaset kisvesi altında sunan bu zihniyeti reddediyoruz. Biz, milletimize hizmet yolunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.