Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dinçer Güner: Venüs’ün Yay Burcunda Olması Aşk, İlişki ve Finans Hayatınızı Nasıl Etkiler? İşte Cevabı

Venüs’ün yay burcunda olması aşk, ilişki ve finans hayatımızı nasıl etkiler? Bu dönemde eğlenceli, maceralı ve farklılıklara açık bir aşk hayatı yaşayabiliriz. Ancak ilişkilerde sadakat, ciddiyet ve esneklik konularına dikkat etmeliyiz. Ayrıca finansal anlamda da harcamalarımızı kontrol altında tutmalıyız.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 10:57
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 10:57

Dinçer Güner: Venüs’ün Yay Burcunda Olması Aşk, İlişki ve Finans Hayatınızı Nasıl Etkiler? İşte Cevabı

Venüs Yay Burcunda Nasıl Etkiler?

Bugün itibari ile Venüs’te yay burcuna geçiş yapacak ve 23 Ocağa kadar seyahat edecek. Peki bu bize neler getirecek? İşte Venüs'ün yay burcunda olmasının aşk, ilişki ve finans hayatımıza etkileri.

Aşkta Eğlenceli Zamanlar Başlıyor

Venüs'ün yay burcunda olması, ilişki kurmaya her zamankinden çok daha hevesli, girişken ve birini elde etmeye çalışırken türlü eğlenceli yollar, espriler, şebekliklerle yapacağımıza işaret etmekte. İkili ilişkilerde iyimser ve enerjinin yükseldiği bir dönem başlıyor. Bu dönemde yeni insanlarla tanışmak, flört etmek, eğlenmek için harika bir zaman.

Ancak her şeyin bir bedeli var. Venüs'ün yay burcunda olması, hem ilişkileri başlatmak için motivasyonumuz bu kadar güçlü olurken diğer taraftan ya herkese mavi boncuk dağıtmak çok işimize gelir ya da bağlanmaktan da kaçabiliriz veya böyle insanlarla karşılaşabiliriz. Bu dönemde aşkta sadakat ve ciddiyet konularında sorunlar yaşanabilir. Aynı anda birden fazla kişiye ilgi duyabilir veya bir başkasının 2. veya 3. flörtü olabiliriz, aman dikkat!

Bu dönemde aşkta farklılıklar da cazip gelebilir. Farklı etnik gruplara, dinlere, kültürlere ait kişiler daha çok radarımıza girebilir, etkilenebiliriz. Bu da bize yeni bakış açıları, deneyimler ve öğrenme fırsatları sunabilir.

Aşkta Esnek Olmak Önemli

Venüs'ün yay burcunda olması, ilişkilerde esnek olmayı da öğretiyor. Bu dönemde ikili ilişkilerde dogmatik, bağnaz, aşırı prensipli olmak yerine daha hoşgörülü ve esnek olmaya çalışmalıyız. Zaten Venüs’ün yay burcunda olması ilişkiler de “Esnek” olmayı bir şekilde deneyimletecektir bizlere.

Bu dönem başlayan ilişkiler veya mevcut ilişkilerde eğer özgürlükler kısıtlanırsa, kurallar konursa o ilişkiler yıpranabilir, sorunlar çıkabilir, ayrılıklar gündeme gelebilir. Ya da ilişkilerde ki özgürlük ihtiyacı abartılabilir, empati kurmakta zorlanabiliriz. Bu dönem başlayacak yeni ilişkileri bir istikrar oturtmak çokta kolay olmayabilir açıkçası.

Bu yüzden bu dönemde aşk hayatımızda dengeli, uyumlu ve anlayışlı olmaya çalışmalıyız. Karşımızdaki kişinin farklılıklarını kabul etmeli, ona saygı duymalı ve onunla iletişim kurmalıyız. Aşkta macera aramak yerine, gerçekten bizi mutlu edecek kişiyi bulmaya odaklanmalıyız.

Aşkta Nerede Şanslıyız?

Venüs'ün yay burcunda olması, aşkı nerede bulabileceğimizi de gösteriyor. Bu dönem belki de ilişkileri başlatacağımız, birilerini görüp beğeneceğimiz yerler, okullar, seyahat ederken, kampüsler, spor salonları, havaalanları, hayvanat bahçeleri, seralar, gibi yerler olabilir. Bu yerlerde hem yeni insanlarla tanışabilir hem de ortak ilgi alanlarımızı paylaşabiliriz.

Ayrıca bu dönemde seyahatlerden daha fazla keyif alırız, daha çok evcil hayvanlar sahiplenilir, felsefi-dini konularla ilgilenmek ekstra keyif verir, mensubu olduğumuz dinin ritüellerini yapmak daha çok haz verir, keyifli yurt dışı planları yapılabilir, farklı kültür ve inanıştan insanlarla daha çok bir araya gelinebilir, spor yapmaktan çok daha keyif alabiliriz. Mutlu olmak için büyük şeylere ihtiyaç yoktur, küçük şeylerle çok kolay mutlu olabileceğimiz bir dönem olacaktır.

Aşkta Finansal Durum Nasıl?

Venüs'ün yay burcunda olması, aşk hayatımızın yanı sıra finansal durumumuzu da etkiliyor. Yalnız finansal anlamda durum çok parlak değildir, zira Venüs yay burcundayken para kolay kolay birikmez, hatta her zamankinden çok daha fazla harcamalar yapmaya neden olur. Bu harcamalar sevdiklerimize alacağımız hediyeler, çıkacağımız seyahatler, eğitimle ilgili konular, sporla ilişkili konular üzerine olabilir çoğunlukla. Kendimize yeni spor malzemeleri alabiliriz mesela.