Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dinçer Güner: Oğlak burcu döneminde neler yapmalı, nelere dikkat etmelisiniz?

Oğlak burcu dönemi başladı. Bu dönemde hayatınızı kontrol altına almak, kariyerinizi geliştirmek, para ve finansal işlerinizi planlamak için uygun zaman. Vücudunuzun diz, diş, kemik, iskelet ve cilt gibi organlarına dikkat edin.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 10:33
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 10:33

Dinçer Güner: Oğlak burcu döneminde neler yapmalı, nelere dikkat etmelisiniz?

OĞLAK BURCU DÖNEMİNE GİRİYORUZ!

Bugün Güneş, Oğlak burcuna giriş yapıyor.

Oğlak burcundaki Güneş, ciddiyet, hırs, güven, disiplin, otorite, iş ve kariyer odaklılık, gerçekçilik, dayanıklılık, verimli çalışma, olgunluk, aile bağlılığı, sorumluluk duygusu, sabır, sebat ve temkinlilik gibi özellikleri simgeler.

Bu süreçte neler yapabilirsiniz?

Bu dönemde, hayatınızın kontrolünü elinize almak, hayatınızı etkileyen şartları yönetmek, kariyerinizde yeni amaçlar belirlemek, statü ve prestijinizi yükseltmek için gayret gösterebilirsiniz. Kendinizi geleceğe yönelik hedeflerinizle motive ederek, başarınıza katkı sağlayacak adımları atabilirsiniz.

Oğlak dönemi, para ve finansal işler, şirket ve kurumlar, iş ve kariyer planları yapmak için en uygun zamandır. Toprak, inşaat, tarım, sistem kurma ve temel atma gibi çalışmalar, kural ve disiplin belirleme ve uygulama için Oğlağın somut ve sağlam etkilerinden faydalanabilirsiniz.

Oğlak burcu vücudunuzda hangi organları etkiler?

Oğlak, vücutta dizler, dişler, kemikler, iskelet sistemi ve cildi temsil eder. Bu organlarla ilgili bakım ve dikkat gerektiren konular gündeme gelebilir.