Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dinçer Güner ile Astroloji: Merkür ve Mars’ın birlikte hareket ettiği günlerde nelere dikkat etmeliyiz?

Merkür ve Mars’ın birlikte hareket ettiği iki gün boyunca zihnimiz ve bedenimiz hızlanacak. Başarı, iletişim, sabır ve saygı konularında neler yapmamız gerektiğini Dinçer Güner anlatıyor.

Yayın Tarihi: 28.12.2023 10:18
Güncelleme Tarihi: 28.12.2023 10:18

Dinçer Güner ile Astroloji: Merkür ve Mars’ın birlikte hareket ettiği günlerde nelere dikkat etmeliyiz?

Dinçer Güner'den Merkür ve Mars'ın Etkisi

Merkür ve Mars iki gün boyunca birlikte hareket edecekler. Bu da zihnimizin ve bedenimizin hızlanacağı anlamına geliyor. Peki bu iyi mi kötü mü? Dinçer Güner sizin için anlatıyor.

Başarı ve İletişim

Bu günlerde başarmak istediğimiz şeylere odaklanabiliriz. Zihnimiz hızlı ve keskin çalışacak. Birçok işi kısa sürede bitirebileceğiz. Pazarlık yapmak, anlaşma sağlamak, yeni fırsatlar yakalamak için uygun zamanlar. İletişimde de doğrudan ve dürüst olacağız. Kendimizi ve başkalarını savunabileceğiz. Hoşlandığımız kişilere duygularımızı açmak için de cesaret bulabiliriz.

Sabır ve Saygı

Zihinsel uyanıklık ve hız arttıkça, yeni fikirler üretebilir, hızlı kararlar alabilir, zihinsel meydan okumalara girebiliriz. Ancak bunun yan etkileri de olabilir. Sabırsızlık, düşüncesizlik, tartışma gibi. İletişimde agresif veya aceleci davranırsak, yanlış anlaşılmalar ve çatışmalar yaşayabiliriz.

Bu dönemde, zihinsel ve fiziksel olarak kendimizi daha enerjik ve hareketli hissedebiliriz. Projelerimizde ve görevlerimizde ilerleme kaydetmek için harika bir zaman. Ancak acelecilikten ve agresiflikten kaçınmalıyız. Kendi fikirlerimizi ifade ederken, başkalarının görüşlerine de saygı duymalı ve sabırlı olmalıyız. Böylece bu süreci daha verimli ve keyifli hale getirebiliriz.