Bist 100
10.158,63 0%
DOLAR
32,22 0,16%
EURO
35,21 0,22%
ALTIN
2.463,21 0,32%

Dinçer Güner anlatıyor: Bugün Gökyüzünde neler oluyor? Mars ve Jüpiter’in gergin etkileşimi hayatımızı nasıl değiştirecek?

Mars ve Jüpiter’in gerginliği hayatımızı nasıl etkileyecek? Bu hafta nelere dikkat etmeliyiz? Astrolog Dinçer Güner anlatıyor.

Yayın Tarihi: 26.02.2024 14:27
Güncelleme Tarihi: 26.02.2024 14:27

Dinçer Güner anlatıyor: Bugün Gökyüzünde neler oluyor? Mars ve Jüpiter’in gergin etkileşimi hayatımızı nasıl değiştirecek?

Dinçer Güner’den Güne Dair Tavsiyeler

Abartıya Kaçmayın!

Bu hafta gökyüzünde Mars ile Jüpiter arasında gergin bir etkileşim yaşanacak. Bu etkileşimin hem bireysel hem de küresel sonuçlarına bir bakalım. Mars astrolojide; güç, enerji, mücadele, savaş, düşmanlık, silah, cesaret, rekabet, fiziksel aktivite, kas, cerrahi, agresyon, hız, cinsellik, öfke, cinayet gibi konuları anlatır. Bu gezegen malefik yani kötücül olarak adlandırılır. Jüpiter ise astrolojide; her şeyi büyüten ve çoğaltan bir büyüteç gibidir. İnanç, din, finans, ticaret, dini mekanlar, akademik alanlar, spor, yabancılar, yurt dışı, felsefe gibi konuları simgeler.

Mars şu anda gökyüzünde Kova burcunda ilerliyor ve Jüpiter ise Boğa burcunda. Bu hafta boyunca bu iki gezegen arasında çatışmalı bir görünüm oluşacak. Bu görünüm, oldukça sert ve zaptedilmesi güç bir enerjiyi ortaya çıkaracak. Bu enerji, kontrolsüz bir şekilde risk almak veya plansız bir şekilde büyümek istemek gibi durumlara yol açabilir. Bu hafta acele etmekten ve telaşlanmaktan uzak durmalıyız. Sakin olmaya çalışmalıyız.

Bu hafta kazalara, yaralanmalara, sakatlanmalara çok açığız. Bu yüzden hayatımızı tehlikeye atacak sporlar veya davranışlardan sakınmalıyız. Egomuzu gereksiz yere şişirmemeliyiz. Başkalarını ezmemeliyiz. Özgüvenimizi aşırı yükseltmemeliyiz. Kavga ve tartışmalardan uzak durmalıyız. Hele ki inanç, din, spor gibi konularda kimseyle gereksiz polemiğe girmemeliyiz. Bu hafta fanatikliğin tavan yapacağı bir hafta olabilir. Bu hafta kimseye tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Bir şeyleri zorla öğrenmeye veya bilmeye çalışmamalıyız. Kredi, miras, borç, finans, yatırım, cinsellik gibi konularda krizler çıkabilir. Bu hafta özgürlük ve bağımsızlık duygumuzu abartmamalıyız. Kredi veya yatırım gibi konularda araştırma yapıyorsak, bu konularda aceleci ve abartılı kararlar almamalıyız. Spor yaparken bedenimizi fazla zorlamamalıyız. Kaslarımızda sorunlar oluşabilir.

Dünya üzerinde ise; yayıncılık, eğitim, yabancılarla ilişkiler, ticari faaliyetler, medya, üniversiteler, akademik konular gibi alanlarda stresli durumlar yaşanabilir. Dini konular, örgütler, terör olayları gibi konularda sertlikler görülebilir. Yangın, patlama, deprem gibi riskler artabilir.