Dinamik mücadele eşitlikle sonuçlandı: Bandırmaspor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı

Bandırmaspor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı. İsmet Taşdemir puanın değerini vurguladı; Ertuğrul Arslan ise oyunun genelinden memnun olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 13.10.2026 18:12
Güncelleme Tarihi: 13.10.2026 18:13

Dinamik mücadele eşitlikle sonuçlandı: Bandırmaspor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı

Bandırmaspor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Bandırmaspor ile Sivasspor sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası her iki takımın teknik direktörleri maçın kritik noktalarını ve takım performanslarını değerlendirdi.

İsmet Taşdemir: deplasmandan alınan puanın önemi:

Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bandırmaspor’un genç ve dinamik yapısına dikkat çekti. Taşdemir, maçın zorlu geçtiğini söyleyerek doğrudan rakibin oyun planına vurgu yaptı: "Zor bir deplasmandı. Özellikle oyun planı olan, oyun planına sadık kalan, bunu iyi kurgulayan, iyi oynayan genç ve dinamik bir rakiple oynadık. Rakibimizin oyun planlarını bildik ve doğru zamanlamayla kapattık. Kendi kurguladığımız planların bazen dışına çıktık, tam anlamıyla yerine getiremedik. Açıkçası golü bulduk ama maalesef talihsiz bir golle beraberlikle ayrıldık".

Taşdemir, ligde alınan her puanın değerine dikkat çekti ve takımın yoğun fikstürü ile eksik oyunculara rağmen sahadan puanla ayrılmanın önemini vurguladı: "Bu ligde her zaman söylüyorum, içeride de dışarıda da puan puandır. Üç gün önce maçımızı oynadık, üç gün sonra bir maçımız daha var. Bu kadar çok eksiğimiz olmasına rağmen buradan puanımızı alıp inşallah haftaya kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Ertuğrul Arslan: oyun hakimiyeti ve bitiricilik değerlendirmesi:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Arslan ise takımının genel performansından memnun olduğunu belirtti. Van deplasmanının ardından saha avantajını galibiyetle değerlendirmek istediklerini ve hazırlıklarının bu hedefe yönelik olduğunu söyledi: "Hafta içinde Van deplasmanından sonra içeride kazanmak istiyorduk. Bütün hazırlıklarımız bu yöndeydi."

Arslan, maç boyunca oyunu kontrol etmeye çalıştıklarını aktararak takımın istatistiklerine değindi: "Oyunun geneline baktığımız zaman istediklerimizi sahaya yansıttık. Yüzde 70 topla oynama ve 20 şutumuz var. Özellikle son paslarda ve bitiricilikte biraz sıkıntılarımız var. Bunu gidermek için çalışacağız ama oyunun genel anlamından çok memnunum."

Teknik adam, geriye düşmelerine rağmen takımın gösterdiği reaksiyonu ve kaçan galibiyet fırsatlarını da not etti; önümüzdeki maçlar için bu eksiklerin üzerine gidileceğini belirtti.

Her iki takımın da açıklamaları, alınan bir puanın yanı sıra saha içindeki oyun kurgusu ve bitiricilik eksiklerinin önümüzdeki haftalarda belirleyici olacağını gösterdi.

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMET TAŞDEMİR

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMET TAŞDEMİR

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.