Didim'de silahlı saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti, iki şüpheli gözaltında
Aydın'ın Didim ilçesi Hisar Mahallesi Fener Caddesi'nde gerçekleşen olayda, biri kadın olmak üzere iki kişi yol kenarında ölü bulundu. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma yürütüyor.
Olayın seyri
Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerindeki bir otomobilden silah sesleri geldiğini duyan çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden ekipler, cadde üzerinde Gülseher Göksan (43) ve Turan Emre Arıkan (23) adlı kişilerin cansız bedenlerini buldu.
Yapılan ilk tespitlerde Gülseher Göksan’ın vücudunda 5 el, Turan Emre Arıkan’ın vücudunda 4 el kurşun yarası olduğu belirlenirken, araç içinde boş kovanlar bulundu.
Soruşturma ve gözaltılar
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri, olay yerinde ve çevresinde görgü tanıklarının ifadelerini aldı, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve araç içinde delil çalışması yürüttü. İnceleme sonucunda, şahısların araç içinde vurulup sonrasında yola atıldıkları saptandı; olayda kullanılan araç ise bir miktar ilerisinde boş halde bulundu.
Emniyet güçleri yürüttükleri çalışmanın ardından İ.O. (70) ve H.O. (74) adlı şüphelileri Hisar Mahallesi'ndeki bir evde düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Öldürülen Gülseher Göksan (43) ve Turan Emre Arıkan (23)'ın cesetleri savcılık incelemesinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin nedeni ve şüphelilerin motivasyonu henüz belirlenemedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
OLAY YERİ VE ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ