Didim'de Orman Haftası kapsamında fidan dikimi
Didim'de Orman Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliği, Didim Belediyesi'ne ait Efeler Mahallesi 1555 Sokak üzerindeki park alanında gerçekleştirildi. Etkinlik, doğaya katkı sağlarken çocuklara çevre bilinci kazandırmayı amaçladı.
Etkinliğe katılanlar ve uygulama
Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanlar, Valiler İlkokulu öğrencileri ile birlikte toprakla buluşturuldu. Öğrenciler, kendi elleriyle diktikleri fidanlarla doğaya katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadı.
Başkan Hatice Gençay'ın değerlendirmesi
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın doğayla bağ kurması, çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmesi bizim en büyük hedeflerimizden biri. Bugün burada birlikte diktiğimiz her fidan, sadece doğaya değil, çocuklarımızın bilinçli yarınlarına da katkı sağlayacak. Daha yeşil bir Didim için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz."
Etkinlik, hem yerel yeşil alanların güçlendirilmesi hem de çocuklarda çevre bilincinin pekiştirilmesi açısından önem taşıdı.
DİDİM’DE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU